Çınar Ziraat Odası

ZOBİS
Çınar Ziraat Odası > Haberler > GENEL BAŞKANIMIZ SN.Ş.ŞEMSİ BAYRAKTAR PAMUK HASADI İÇİN ŞANLIURFA'DA

GENEL BAŞKANIMIZ SN.Ş.ŞEMSİ BAYRAKTAR PAMUK HASADI İÇİN ŞANLIURFA'DA

GENEL BAŞKANIMIZ SN. Ş.ŞEMSİ BAYRAKTAR PAMUK HASADI İÇİN ŞANLIURFA'DA

Genel Başkanımız Sn. Ş. Şemsi Bayraktar Şanlıurfa’da çiftçilerle buluştu, pamuk hasadı yaptı.

Bayraktar, Şanlıurfa’da çiftçilerle buluştu, pamuk hasadı yaptı.

Şanlıurfa - 19.09.2019 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa’da çiftçilerle buluştu, pamuk hasadı yaptı.
Şanlıurfa’nın merkez Haliliye İlçesi’nin Osmanbey Mahallesi’nde pamuk hasadı yapan Bayraktar, hasadın gerçekleştirileceği pamuk tarlasında, çok sayıda çiftçi tarafından karşılandı.
Hasat öncesinde çiftçilere hitap eden Bayraktar, pamuk çiftçisinin sorunlarına dikkat çekti ve bu sorunların takipçisi olmaya devam edeceklerini vurguladı.
Bayraktar daha sonra çiftçilerle birlikte hasat yaptı.
Hasat etkinliğine Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde pamuk üretiminin yapıldığı Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Adıyaman, Siirt, Batman ve Şırnak Ziraat Odalarının başkanları ve çiftçiler de katıldı.